10/05/2018 11:52:00 π.μ.
0


«Νους υγιής εν σώματι υγιεί»
Κυριακή 7/10/2018 και ώρα 11:00-13:00

Ο Σύλλογος Πρωτέας-Family Sports Club  με την υποστήριξη του Ιατρικού Αθλητικού Κέντρου Syndiagnosi Health Perfomance και την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός, διοργανώνει αθλητική επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» με στόχο την ενημέρωση και τον παραγωγικό προβληματισμό όλων των εμπλεκόμενων με τον αθλητισμό.

Η ανάπτυξη του αθλητισμού και η γρήγορη εξάπλωσή του, οδηγεί στην αναγκαστική ενημέρωση και υποστήριξη του αθλητισμού από επιστήμονες με εξειδίκευση στις ιατρικές και αθλητικό-ιατρικές επιστήμες.

Ομιλητές θα είναι ο εργοφυσιολόγος  καθηγητής Κος Καρατζάνος Λευτέρης με θέμα «Η υγεία της Άσκησης», καθώς και ο Κος Τσίρος Χαράλαμπος με θέμα «Η Συμβουλευτική Ψυχολογία στην ανάπτυξη των επιδόσεων».

Η ημερίδα απευθύνετε σε αθλητές, γονείς, παράγοντες του αθλητισμού, προπονητές και γενικότερα σε όλους τους εμπλεκόμενους λάτρεις του αθλητισμού.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος την Κυριακή 7/10/2018 και ώρα 11:00 με 13:00.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.