10/19/2018 02:28:00 μ.μ.
0

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Φ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΝΤΖΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

«ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ»


Αποκαλυπτικός και σαφής στην κατάθεσή του ο πρώην Πρόεδρος του Ε.Ο.Φ. κ. Λυντζέρης στα ερωτήματα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα σχετικά με τις ευθύνες της τότε πολιτικής ηγεσίας και του συστήματος Υγείας, στο θέμα της υπερτιμολόγησης του φαρμάκου στην Ελλάδα.

• «Κανένα προληπτικό μέτρο ανακοπής της υπερκατανάλωσης και της υπερσυνταγογράφησης του φαρμάκου, δεν πάρθηκε εκείνη την περίοδο. Η χρεοκοπία μας ανάγκασε να κάνουμε περικοπές.

• Φτάσαμε σε σημείο να δανειστούμε το 15% του προυπολογισμού για να καλύψουμε το έλλειμμα στην Υγεία.

• Οι φαρμακευτικές εταιρίες με την βοήθεια «προθύμων» κονδυλοφόρων εκβίαζαν τον ΕΟΦ στην διαδικασία της ανατιμολόγησης.

• Η Φαρμακευτική νομοθεσία ήταν εντελώς διάτρητη. Η Εθνική ανομία –και- στο χώρο της Υγείας, έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.