10/11/2018 10:40:00 μ.μ.
0

Την ετήσια Έκθεση της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής παρέδωσαν στον Δ΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Νικήτα Κακλαμάνη και τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νίκο Μανιό,  η Πρόεδρος της Επιτροπής, αναπληρώτρια καθηγήτρια Νομικής ΕΚΠΑ, κ. Ελένη Ρεθυμνιωτάκη και ο Αντιπρόεδρός της, καθηγητής Ιατρικής ΕΚΠΑ, κ. Ανδρέας Καραμπίνης.
«Στην έκθεση καταγράφονται οι απόψεις, οι συστάσεις και οι δράσεις μας και ευελπιστούμε σε ένα διάλογο με τους Βουλευτές μας, στους οποίους οφείλουμε την ενημέρωση» σημείωσε η κυρία Ρεθυμνιωτάκη.

Οι κ.κ. Κακλαμάνης και Μανιός, παραλαμβάνοντας της Έκθεση υπογράμμισαν ότι θα διανεμηθεί σε όλα τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ο κ. Μανιός σημείωσε ακόμη ότι θα προγραμματιστεί, σε συνεργασία και με τα αρμόδια υπουργεία, μια συζήτηση παρουσία και του Δ.Σ της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

«Ο στόχος είναι κάποια ζητήματα που θίγονται στην έκθεση να προωθηθούν. Ζούμε σε μια εποχή που η ένδεια οδηγεί ανθρώπους σε συμπεριφορές που άπτονται του αντικειμένου της Έκθεσης σας και πρέπει να μας απασχολεί τι κάνουμε ως Πολιτεία» συμπλήρωσε ο κ. Κακλαμάνης.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.