10/19/2018 11:49:00 π.μ.
0

Ο αν. υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Κ. Γαβρόγλου με θέματα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Δημόσια ΙΕΚ ενόψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Μεγάλα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Δημόσια ΙΕΚ ενόψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς. Χαρακτηριστικά, ενώ τα μαθήματα των ΔΙΕΚ βάσει του σχετικού νόμου 4186/2013 ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου, οι αξιολογικοί πίνακες εστάλησαν στις 15/10.

Τούτων δοθέντων:

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Γιατί δεν ξεκίνησαν τα μαθήματα στα ΔΙΕΚ, παρά το γεγονός ότι βάσει του σχετικού νόμου η ημερομηνία έναρξης είναι η 1η Οκτωβρίου.

2. Γιατί εστάλησαν με 20 μέρες καθυστέρηση στα ΔΙΕΚ οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων εκπαιδευτών και με ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα αποδοθούν ευθύνες για την καθυστέρηση αυτή.

3. Πότε θα ολοκληρωθεί η στελέχωση όλων των ΔΙΕΚ».

4. Τι προτίθεται να κάνει το Υπουργείο ώστε να διασφαλιστεί ότι φέτος το ΙΝΕΔΙΒΙΜ θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο ρόλο του».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.