10/25/2018 05:18:00 μ.μ.
0
Παρακολουθώ όλες αυτές τις ημέρες άναυδη όλα όσα συμβαίνουν στην Ένωση Ερμιονίδας, ανακοινώσεις με υπονοούμενα , αποχωρήσεις και ούτε καθ΄εξής .
Όσα γράφω παρακάτω ισχύουν για όλες τις ομάδες ,γιατί θα σπεύσουν κάποιοι να πουν τι σε νοιάζει εσένα για την Ένωση Ερμιονίδας. 

Δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω το παρασκήνιο, αυτό που ξέρω είναι πως όσο και καλό παιδί να είναι και είναι ο Θανάσης Στάικος δεν είχε παντρευτεί με την ομάδα ή ακόμα και παντρεμένοι να ήταν γι αυτό υπάρχουν ρε παιδί μου και τα διαζύγια.

 Η Ένωση Ερμιονίδας υπήρχε και πριν από τον Στάικο και θα υπάρξει και μετά, η ομάδα είναι ιδέα δεν είναι πρόσωπα, δεν είναι η εκάστοτε διοίκηση, δεν είναι οι γύρω από αυτή, η ομάδα είναι πάνω από όλους και από όλα. 
Σας επαναλαμβάνω δεν με νοιάζει το παρασκήνιο, όσοι λοιπόν αγαπάνε την ομάδα πρέπει να έχουν ως στόχο να δουλέψουν για να πάει καλύτερα , γιατί μπορεί να πάει καλύτερα, δεν αντιλαμβάνομαι αυτή την προσωπολατρεία. 
Εδώ ήρθε η ώρα που έφυγε ο Φέργκιουσον από την Μάντσεστερ, ο Βενγκέρ από την Άρσεναλ , με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, έδιωξαν μεγάλα ονόματα όπως ο Μουρίνιο, τον Σαμπαόλι από την Αργεντινή και τέλος πάντων όλες οι ομάδες αλλάζουν προπονητές όταν δεν πάνε καλά ,τι να κάνουμε τώρα.
Σ.Π.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.