10/03/2018 03:16:00 μ.μ.
0

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση με θέμα την καθυστέρηση στην κήρυξη της Αργολίδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τον κυκλώνα “Ζορμπά”.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Παρά τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε ο κυκλώνας “Ζορμπάς” στην Αργολίδα, και παρά το σχετικό αίτημα που έχουν υποβάλει οι δήμοι Άργους- Μυκηνών, Ερμιονίδας, Επιδαύρου αρμοδίως, και ενώ υπήρξαν σχετικές δηλώσεις – ανακοινώσεις, η Αργολίδα δεν έχει κηρυχτεί μέχρι σήμερα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, γεγονός που έχει αρνητικές συνέπειες τόσο στην ταχύτητα όσο και στην πληρότητα της αποκατάστασης των ζημιών και της αποζημίωσης των πληγέντων.

Τούτων δοθέντων,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Γιατί καθυστερεί η κήρυξη των δήμων της Αργολίδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των εκτεταμένων ζημιών που προκάλεσε ο κυκλώνας “Ζορμπάς”».



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.