10/21/2018 11:06:00 π.μ.
0

Στους αγώνες τριάθλου που έγιναν στο Τολό στις 14 Οκτωβρίου 2018 συμμετείχε η πολυπληθής ομάδα των Ιπτάμενων. Οι Ιπτάμενοι έλαβαν μέρος σε αγώνες τριάθλου ολυμπιακής και super sprint απόστασης και σε αγώνες aquathlon.

Όλοι οι Ιπτάμενοι αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στα κολυμβητικά μέρη των αγωνισμάτων τους, γεγονός που επιβεβαιώνει την σωστή, επαγγελματική και ειδικευμένη κολυμβητική δουλειά που γίνεται κατά την διάρκεια των προπονήσεων στο κολυμβητήριο Ναυπλίου υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας των Ιπτάμενων Κατερίνας Δημακοπούλου.

Στο σύνολο των αγωνισμάτων οι Ιπτάμενοι αθλητές υπερέβαλαν εαυτό και κατέκτησαν κορυφαίες θέσεις στα αγωνίσματα τους πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αγωνίσματα.

Αναλυτικά οι επιτυχίες των Ιπτάμενων είναι οι ακόλουθες:

1η θέση: Λάμπρος Καρούντζος, Κώστας Γκιαούρης, Σωτήρης Μαρκόπουλος Σκυταλοδρομία Τρίαθλο ολυμπιακής απόστασης

2η θέση: Χρήστος Παναγιωτόπουλος Super Sprint triathlon

3η θέση: Κωσταντής Τέντζερης Σκυταλοδρομία Τρίαθλο Ολυμπιακής απόστασης

3η θέση: Ειρήνη Σακέλλη Super Sprint triathlon

3η θέση: Ιζαμπέλα Καψούρου Aquathlon

4η θέση: Παντελής Τσελάς Super Sprint triathlon

4η θέση: Παναγιώτης Τσιάπας Σκυταλοδρομία Τρίαθλο Ολυμπιακής απόστασης

9η θέση: Κώστας Σταύρου Super Sprint triathlon ηλικιακή κατηγορία

11η θέση: Σταύρος Σμυρλής Sprint triathlon ηλικιακή κατηγορία

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους Ιπτάμενους αθλητές!!!

Δεν σταματάμε να μετράμε επιτυχίες από τους Ιπτάμενους Αργολίδας οι οποίοι μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τις επιτυχίες σε κολυμβητικό και όχι μόνο επίπεδο στην Αργολίδα αλλά και σε όλη την Πελοπόννησο.

Περιμένουμε άμεσα τις επόμενες επιτυχίες των Ιπτάμενων Αργολίδας σε κολυμβητικό και όχι μόνο επίπεδο όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια!

Θερμά συγχαρητήρια!







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.