10/28/2018 07:52:00 π.μ.
0
 Η Ένωση Λέρνας επιστρέφει από την Κεφαλλονιά με τον πρώτο της πόντο στον όγδοο όμιλο της Γ΄Εθνικής (0-0 απέναντι στον Α.Ο.Εικοσιμίας).

Επιστρέφει όμως με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κωστούλα από την ‘Αρτα. Ακόμα και έτσι όμως (άδικη κόκκινη κάρτα, γκολ που κακώς δεν μέτρησε) μπορούσε να νικήσει.

Η Λέρνα αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 42′ που αποβλήθηκε με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κόφι. Όπως και στο προηγούμενο αγώνα απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες να πάρει την νίκη. Μεγάλη φάση με το σουτ του Παπουτσή να βρίσκει το δοκάρι.

Παράλληλα έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία καθώς στο 85′ ο Τριανταφύλλου βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο επόπτης τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ. Απόφαση όμως που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από το Λουκά Κούρο και τους παίκτες του καθώς η μπάλα έφτασε στον Τριανταφύλλου από αντίπαλο !

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Λ.Κούρος): Κατσαούνης, Μούγιος, Φλεβάρης, Δούρος, Σελλής, Μουκούτα Κιέσε, Παπουτσής, Τσακάροφ (82’ Ταραντίλης),  Μπιτζής (78’ Καϊάφας), Τριανταφύλλου (90’+ Μπόμπος), Κόφι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.