10/06/2018 07:00:00 μ.μ.
0

Ύστερα από την επιβεβαιωτική, αποστομωτική και ξεκάθαρη δήλωση εμπιστοσύνης του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη προς το πρόσωπό μου, όσο αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, καλώ τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών να συνετιστεί ώστε να έχουμε τη θεσμική συνεργασία που απαιτούν οι ρόλοι μας.

Δεν χρειάζομαι ούτε επιθυμώ την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Άργους. Θα  συνεχίσω να αγωνίζομαι για την Αργολίδα και τους κατοίκους της. Έχω την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αργολίδας, του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη όπως εκφράστηκε για άλλη μία φορά και με την σημερινή δήλωση του και ειδικότερα των συμπολιτών μου στο Δήμο Άργους.-Μηκυνών.

Άλλωστε  όσες και όσοι στηρίχθηκαν ή «απόλαυσαν» την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Άργους  «φυσάν και το γιαούρτι».

Συνεχίζουμε ως Περιφέρεια Πελοποννήσου - Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας τις εργασίες άμεσης αποκατάστασης των επειγόντων   προβλημάτων -σε πρώτη φάση- σε όλη την έκταση του Νομού.

Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το Κιβέρι όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των επειγόντων παρεμβάσεων στο χείμαρρο Ξοβριό και στην παραρεμάτια ζώνη (τμήμα: Επαρχιακή Οδός έως Παραλία)  και αποδόθηκε προς διέλευση και χρήση για την εξυπηρέτηση των αγροτών.

Επίσης σε συνεργασία με τους κατοίκους προσδιορίστηκαν τα σημεία που θα συνεχιστούν οι άμεσες παρεμβάσεις.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε σε όλο το Νομό σεβόμενοι τους κατοίκους και το θεσμικό μας ρόλο. Αφήνω την άσκοπη ρητορική για τους τηλεοπτικούς  κωμωδούς.

Επίσης ενημερώνουμε ότι ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννης Ταφύλλης, κήρυξε, όπως είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης  και τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.