10/15/2018 08:09:00 μ.μ.
0

Πριν 2 μήνες το μουσικό μας σχήμα βρέθηκε στον εξωτερικό χώρο του Sequoia στην Νέα Κίο, για μια εορταστική μουσική καλοκαιρινή βραδιά, που σαν αποτέλεσμα είχε, να την θυμόμαστε έντονα έως σήμερα όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί!!

Κατάμεστος ο χώρος από προσέλευση κόσμου, σε μια βραδιά γεμάτη από αγαπημένα και αξέχαστα τραγούδια με πολύ χορό και ατελείωτο κέφι!!

Τότε και λίγο πριν το κλείσιμο της βραδιάς, σας είχαμε υποσχεθεί συνέχεια στην νέα χειμερινή σεζόν, στον εσωτερικό χώρο του Sequoia που είναι το ίδιο όμορφος όσο και ο εξωτερικός. Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε πράξη τα λόγια μας!!

Το ερχόμενο Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 10 το βράδυ, έχουμε την έναρξη της νέας σεζόν ως μουσικό σχήμα και σε αυτό τον χώρο, και σας καλούμε με χαρά να συνεχίσουμε ότι αφήσαμε πίσω με τόσο όμορφο τρόπο από το περασμένο καλοκαιράκι.

Μαζί μου θα βρίσκεται ο Χριστόφορος Παπασαχόπουλος με το μπουζούκι του, και ο Drum Man Β.Μ με τα παραδοσιακά του τύμπανα.

Η είσοδος για όλους θα είναι ελεύθερη, αλλά επειδή προβλέπεται να εξαντληθούν οι διαθέσιμες θέσεις για μια ακόμη φορά, καλό θα είναι να προχωρήσετε έγκαιρα στις δικές σας κρατήσεις ,που μπορείτε να τις κάνετε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο : 27510-52554

To Sequoia για όσους δεν γνωρίζουν βρίσκεται στο κέντρο της Νέας Κίου στην διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 11

Θα σας περιμένουμε όλους με χαρά……

Σας ευχαριστούμε πολύ.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.