10/11/2018 05:38:00 μ.μ.
0

Κατ’ αρχήν από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις σημερινές δειγματοληψίες στις πηγές υδροληψίας Λέρνη – Αμυμώνη παρατηρείται επιπλέον συνεχής βελτίωση της θολότητας του νερού, δηλ. οι παραμετρικές τιμές μειώνονται καθημερινά προς τα ελάχιστα επιτρεπόμενα όρια. Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. όμως προβαίνει σε διάφορες ενέργειες που θα συντελέσουν ως επικουρικές στην βελτίωση της θολότητας του νερού μέχρι τη σταδιακή εξάλειψή του .

Μία από αυτές είναι και αυτή του καθαρισμού της πηγής της Λέρνης με εξειδικευμένο εξωτερικό συνεργάτη και κατάλληλο για την περίσταση μηχανολογικό εξοπλισμό.

Μάλιστα, η διαδικασία αυτή, θα γίνει άμεσα και από κοινού με την Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. που ως γνωστόν η εν προκειμένω πηγή υδροδοτεί και τον Δήμο της αρμοδιότητάς της.

Για το λόγο αυτό, σήμερα την 11η/10/2018 ημέρα Πέμπτη σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ψηφίστηκε η σχετική πίστωση για την εκτέλεση του έργου .

Ολοκληρώνοντας, σας γνωρίζουμε ότι εξακολουθεί να ισχύει η σύσταση της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για την αποφυγή της κατανάλωσης του νερού έως την πλήρη εξομάλυνση του φαινομένου που απ’ ότι φαίνεται από τις αναλύσεις που πραγματοποιούνται θα είναι χρονικά σύντομη .

ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α.Ν.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.