10/08/2018 07:34:00 μ.μ.
0

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, σήμερα (8.10.2018) το πρωί, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν συνολικά -236- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 3 μέτρα περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας.

2018
ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.