10/24/2018 08:02:00 μ.μ.
0

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 το απόγευμα ο Σύλλογος των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» οργάνωσε στην Αθήνα και στο POLIS ART CAFE, μια όμορφη ατμοσφαιρική βραδιά, για την Αναπλιώτισα συγγραφέα Ισμήνη Μπάρακλη, που ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Αρκετός κόσμος, μέλη του Συλλόγου παραβρέθηκαν στην ζεστή αυτή εκδήλωση για να τιμήσουν την συγγραφέα, να την γνωρίσουν προσωπικά και συγγραφικά και να βρεθούν με τους πατριώτες.

Στο πάνελ των ομιλητών, που ανέλυσαν το έργο και την προσωπικότητα της συγγραφέως, ήταν η Φιλόλογος – εκπαιδευτικός κ. Θ. Πενταρβάνη – Υφαντή, ο Ιατρός Πέτρος Μουτεβελής, με Συντονιστή τον εκδότη της Εφημερίδας «Ενημέρωση» Κώστα Πρώιμο. Ενώ αποσπάσματα κειμένων διάβασε η κ. Μιμίκα Σταυρουλάκη – Λαδά. Το μουσικό μέρος κάλυψε με απόλυτη επιτυχία ο Σπύρος Κλείσας (ερμηνεία) και ο Μηνάς Μπόγρης (κιθάρα). Ενώ συγκινητικό χαιρετισμό απηύθυνε η συγγραφέας προς τους πατριώτες της. Την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρος. Ο Πρόεδρος κ. Κολόκας με τον χαιρετισμό του συνέδεσε το έργο της συγγραφέως με τ’ Ανάπλι και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ιδιαιτέρως δε το Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρο για την παρουσία του για μια ακόμη φορά στις εκδηλώσεις του Συλλόγου, για την αγάπη και το ενδιαφέρον του μέσω του Συλλόγου για τους Ναυπλιείς της Αττικής και για την εν γένει συμπαράστασή του προς το έργο του Συλλόγου. Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων με συγκίνηση αναφέρθηκε στους δεσμούς και την αγάπη των Ναυπλιέων της Αθήνας για την πατρίδα και το ενδιαφέρον και του Δήμου για τους πατριώτες που κατοικούν στην πρωτεύουσα. Εξέφρασε δε την χαρά του που βρίσκεται μεταξύ πατριωτών και εξήρε το έργο του Συλλόγου που είναι πρεσβευτής του Ναυπλίου στη πρωτεύουσα.

Στο τέλος ο Πρόεδρος ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Συλλόγου για την οργάνωση της εκδήλωσης υποσχόμενος νέα αντάμωση των μελών τον επόμενο μήνα με νέα εκδήλωση. Η βραδιά έκλεισε με μουσικά κομμάτια αφιερωμένα στ’ Ανάπλι.









0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.