10/29/2018 08:17:00 μ.μ.
0

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώστη στη Βραζιλία από το πρωτοφανές σε αγριότητα έγκλημα με θύμα έναν ποδοσφαιριστή της Σάο Πάολο, που αγωνίζεται στην πρώτη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας.

Ο λόγος για τον μόλις 24 ετών Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας, ο οποίος βρήκε αποτρόπαιο θάνατο, αφού το άψυχο σώμα του βρέθηκε από περαστικούς στην περιοχή Σαν Χοσέ ντος Πινιάις στην επαρχία του Παρανά με κομμένο λαιμό, με διαλυμένο κρανίο, ενώ είχαν αφαιρεθεί και τα γεννητικά του όργανα.

Με ανάρτηση του στο twitter ο σύλλογος της Βραζιλίας επιβεβαίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας την τραγική είδηση αναφέροντας: «Ο σύλλογος συμπάσχει και στέλνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή».

Ο θάνατος του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα μέχρι στιγμής, αλλά δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Band B» αποκαλύπτει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας του

«Από την εικόνα του πτώματος, ήταν ένας αρκετά βίαιος θάνατος. Ο άντρας είχε δύο βαθιά κοψίματα στο λαιμό, ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένος και τα γεννητικά του όργανα είχαν ακρωτηριαστεί», αποκαλύπτει ένας δημοτικός φρουρός στην εν λόγω εφημερίδα.

Υποστηρίζεται μάλιστα πως το πτώμα ανακαλύφθηκε από διερχόμενους περαστικούς, ενώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Ο δρόμος όπου ανακαλύφθηκε το πτώμα είναι σχεδόν εγκαταλελειμμένος και συχνά ανακαλύπτονται πτώματα εκεί. Τα πάντα συνηγορούν πως ο άντρας δολοφονήθηκε εκεί και το πτώμα του σύρθηκε για 30 μέτρα».

Ο Ντανιέλ Κορέα Φρέιτας αγωνιζόταν ως «δεκάρι». Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μποταφόγκο, προτού μετακομίσει στη Σάο Πάολο το 2015. Πέρασε μάλιστα τα δύο τελευταία του χρόνια μακριά από το σύλλογο ως δανεικός σε άλλες ομάδες.


ΠΗΓΗ: Ζούγκλα


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.