10/16/2018 10:00:00 μ.μ.
0
Στην σημερινή μου παρέμβαση στην εκπομπή ....του tvsuper αναφέρθηκα στο θέμα της παραίτησης της κας Ελένης Παναγιωτοπούλου και επειδή η ίδια δέχεται συγχαρητήρια για την στάση της θα πρέπει να απαντήσει ευθέως στα ακόλουθα ερωτήματα :
Αποχώρησε από την παράταξη Τατούλη και πότε;
Ερωτάται γιατί ενώ είχε ήδη προαναγγελθεί τόσο η επίσημη ανακοίνωση του κ Νίκα όσο και η ύπαρξη Περιφερειακού Συμβουλίου την Δευτέρα, ο Πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, στον οποίο και θα έπρεπε να απευθυνθεί η ανεξαρτητοποίησή της, όπως είπε κατά την έναρξη του συμβουλίου δεν είχε να κάνει καμία ανακοίνωση ...
Επίσης πότε και με ποιο τρόπο δήλωσε ευθέως την στήριξη της στον Παναγιώτη Νίκα;
Ερωτάται γιατί στην έγγραφη δήλωση που έχουμε πρέπει να βάλεις πολύ φαντασία για να το αντιληφθείς και πάλι δύσκολο ...
Καλό το ακολουθώ το κόμμα αλλά θα πρέπει και να στηρίζεις εμπράκτως τις επιλογές του γιατί οι εποχές που κάποιος μπορούσε να είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφυλαξ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ο κόσμος δεν ανέχεται την πολιτική κοροϊδία.
Κόντρα σε όλα αυτά ο κ. Αντωνόπουλος είχε το πολιτικό θάρρος και όταν προσέβαλε ο κ Τατούλης την παράταξη του ανεξαρτητοποιήθηκε ενώ άλλοι παρέμειναν και άλλοτε έβγαζαν ανακοινώσεις κατά των εκπροσώπων της παράταξης άλλοτε δηλώνοντας νομιμόφρονες και άλλοτε άκουγαν να υβρίζετε ο αρχηγός τους και παρέμεναν ατάραχοι .

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.