10/30/2018 08:38:00 μ.μ.
0
Στο διαγωνιστικό σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» βρέθηκε ο Βασίλης Γεωργακάκος από το Μαυροβούνι Γυθείου, ο οποίος κατάφερε να εντυπωσιάσει κοινό και κριτική επιτροπή με το ταλέντο του, τραγουδώντας ένα δικό του τραγούδι.
«Έχω γράψει πάρα πολλά τραγούδια, τα παίζω στα μαγαζιά που τραγουδάω», σημείωσε ο Λάκωνας διαγωνιζόμενος, προσθέτοντας πως «από μικρός μόλις άρχισα να μιλάω, άρχισα και να τραγουδάω».
«Έχετε μια πανέμορφη πόλη στο Γύθειο που πήγα πριν λίγες ημέρες. Μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω χαμογελαστούς ανθρώπους», ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος φώναξε τον Γιώργο Λιανό για να πει την άποψή του ως μουσικός.
«Άκουσα ένα τραγούδι πολύ ειλικρινές, πολύ λαϊκό, μου θύμισες και λίγο τον τρόπο που τραγουδάει ο Χρήστος Νικολόπουλος. Γενικά μου θυμίζεις πολύ καλό, παλιό, λαϊκό, ελληνικό τραγούδι», τόνισε ο Γιώργος Λιανός.
Κολακευτικά ήταν και τα σχόλια των υπολοίπων κριτών και έτσι το «ναι» ήταν ομόφωνο και ο Βασίλης Γεωργακάκος πέρασε στην επόμενη φάση.
Πηγή: apela.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.