10/07/2018 06:21:00 μ.μ.
0

Με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής γιορτής των πουλιών και τη συγκέντρωση αρκετών ενδιαφερομένων στη συνάντηση (7/10/2018) στον υγροβιότοπο της Ν Κίου, διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά η ανάγκη της κατασκευής ενός τουλάχιστον παρατηρητηρίου πουλιών στην περιοχή μεταξύ Ναυπλίου Ν. Κίου.

Απευθύνουμε δημόσιο αίτημα στην περιφερειακή διοίκησης Αργολίδας και στον Φορέα Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού (στην ευθύνη του οποίου βρίσκετε ο υγροβιότοπος της Ν. Κίου) να ενδιαφερθούν και να υλοποιήσουν μέρος της μελέτης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για την παραλιακή ζώνη κάνοντας αρχή με την κατασκευή ενός παρατηρητηρίου πουλιών.

Υπάρχει άμεση ανάγκη να δημιουργήσουμε σημεία δράσης για να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες για την προστασία του βιότοπου και την ανάδειξή του σαν έναν σημαντικό σημείο αναφοράς στον νομό.

Ας κάνουμε την αρχή με ένα οργανωμένο χώρο παρατηρητηρίου πουλιών.

Οι συμμετέχοντες στη δράση της Ευρωπαϊκής γιορτής των πουλιών.

και την εθελοντική ομάδα προστασίας υγρότοπου Ν Κίου – Ναυπλίου0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.