10/12/2018 09:46:00 π.μ.
0
Η πεμπτουσία της δημοκρατίας είναι οι ελεύθερες εκλογές και η έκφραση της θέλησης των ψηφοφόρων για ποιον-α θέλει να τους εκπροσωπεί. Η Νέα Δημοκρατία σε συνέχεια του ανοίγματος του κόμματος στην κοινωνία και εκσυχρονίζοντας το καταστατικό της,  προχώρησε το Μάιο του 2018 στις εσωκομματικές της εκλογές.
Η εκλογή των προέδρων και μελών σε ΔΗΜ.Τ.Ο. και Νομαρχιακές Οργανώσεις, κατευθείαν από τα μέλη της παράταξης, εγκαινίασε μια νέα εποχή εξωστρέφειας και πρόσκλησης των ενεργών πολιτών για ενιαία χάραξη πολιτικής προς το συμφέρον όλης της κοινωνίας.
Στην Αργολίδα, όπου η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, μετά τις εσωκομματικές εκλογές αφήσαμε πίσω τις όποιες “αντιπαραθέσεις” και αποφασίσαμε να πορευτούμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό της πατρίδας και του κόμματος.
Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις εκλεγμένων μελών της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ Αργολίδας και επειδή η ενότητα δεν είναι ζητούμενο αλλά προϋπόθεση, σεβόμενοι τους χιλιάδες Νεοδημοκράτες που προσήλθαν στις κάλπες και κυρίως τιμώντας την επιλογή τους, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τη στήριξή μας στον εκλεγμένο Πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αργολίδας.
Ο κοινός μας στόχος για αυτοδυναμία της ΝΔ στις εθνικές εκλογές ώστε να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών δεν αφήνει περιθώρια για προσωπικές στρατηγικές.
Οι πρόσφατες παραιτήσεις μελών μας από τους τομείς που τους είχαν ανατεθεί με απόφαση του Προέδρου την Ν.Ο. Αργολίδας λειτούργησαν εις βάρος της παράταξης δημιουργώντας αλγεινή εντύπωση για τα θεσμικά της όργανα στο νομό.
Ο κόσμος δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, οφείλουμε όλοι να έχουμε πάνω από το εγώ το εμείς και το καλό της παράταξης για το καλό της χώρας, συνεπώς για όσους δε μπορούν ή δε θέλουν να πορεύονται έτσι, ο μόνος δρόμος για την εύρυθμη λειτουργία του θεσμικού οργάνου της ΝΟΔΕ είναι η παραίτηση.

Τα μέλη της ΝΟΔΕ ΝΔ Αργολίδας

Πέννυ Καχριμάνη Γραμματέας ΝΟΔΕ
Παναγιώτης Δούρος Ταμίας ΝΟΔΕ
Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος) Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας ΝΟΔΕ
Δημήτρης Νώτης Υπεύθυνος Εργαζομένων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα ΝΟΔΕ
Γιώργος Μούκιος Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΟΔΕ
Καββαδία Παπαρρηγοπούλου Αθανασία Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ναυπλίου
Σπύρος Διολίτσης Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Άργους - Μυκηνών
Προσύλης Χρήστος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ερμιονίδας
Παναγιώτης Ζαχαριάς Υπεύθυνος  Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων ΝΟΔΕ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.