10/17/2018 07:38:00 μ.μ.
0

Πιστός στο θεατρικό ραντεβού των τελευταίων χρόνων, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας" διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Τη φετινή χρονιά επιλέχθηκε η παράσταση "Οι Μάγισσες της Σμύρνης", σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Το πολυδιαβασμένο ατμοσφαιρικό βιβλίο της Μάρας Μεϊμαρίδη που καθήλωσε περισσότερους από 900.000 αναγνώστες παγκοσμίως, και κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης στη μεταφορά του στην μικρή οθόνη το 2005, ανεβαίνει στη σκηνή του "Παλλάς"!

Η ημερήσια εκδρομή θα ξεκινήσει με ξενάγηση και περιήγηση στη σκιά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, στη συνοικία της Πλάκας. Η μεγαλοπρέπεια της ιστορίας της είναι βαθιά χαραγμένη στα ένδοξα, αρχαία απομεινάρια, στους βυζαντινούς ναούς και στα επιβλητικά, αναπαλαιωμένα νεοκλασικά της εποχής μας. Με ιστορία που ξεπερνά τα 3.500 χρόνια, μας υποδέχεται στα στενά της σοκάκια και μας αποκαλύπτει τα μυστικά της...

Θα ακολουθήσει φαγητό μετά μουσικής και γλέντι στο μεζεδοπωλείο "Μπακαλόγατος" στην Καισαριανή. Στη συνέχεια, ο Σταμάτης Φασουλής και ένας θίασος εξαιρετικών ηθοποιών, θα υποδεχθούν τους εκδρομείς στο θέατρο "Παλλάς" για να αποτυπώσουν την ατμόσφαιρα μιας εμβληματικής εποχής, μεταφέροντάς μας 130 χρόνια πίσω σε ένα ταξίδι, στα παράλια της Σμύρνης και σε μια ιστορία γεμάτη μάγια, ξόρκια, αρώματα, έρωτες και πάθη.

Το συνολικό εισιτήριο κοστίζει 42€ και περιλαμβάνει το λεωφορείο, το θέατρο και τη διασκέδαση με φαγητό και απεριόριστο κρασί. Δεν ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ για την παράσταση. Φυσικά μπορούν να προσέλθουν και όσοι φίλοι επιθυμούν και μένουν στην Αθήνα.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6972247224.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.