10/03/2018 10:52:00 π.μ.
0

Χρυσάφης Ευστάθιος, Πρόεδρος Κεφαλαρίου: 

Η Τ.Κ. Κεφαλαρίου επλήγη από την κακοκαιρία πάρα πολύ άσχημα. Είχαμε μεγάλες καταστροφές, δέντρα κόπηκαν, δρόμοι αποκλείστηκαν. Τηλεφωνούσα εγώ προσωπικά στη ΔΕΗ οι κλήσεις είναι εδώ στο κινητό μου, όποιος θέλει να τις δει. Δεν απαντούσε κανένας, κατεβασμένο το τηλέφωνο της ΔΕΗ. Για να πάμε στη ρίζα του κακού. Η ρίζα του κακού εδώ για τις πλημμύρες όπως το 2012 είναι ο Ανάβαλος.  Ότι καθαρίσαμε εμείς πέρυσι μόνοι μας, όχι η Περιφέρεια. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ό,τι καθάρισε. Και είπα άλλη μια φορά και θα το ξαναπώ η αιτία η μεγάλη του κακού είναι ο Ανάβαλος και η πόρτα που ήταν μπροστά φραγμένη και δεν μπορούσε το νερό να φύγει. Αυτή τη στιγμή κάνουμε αποκατάσταση, δουλεύουν τα συνεργεία, κόβουν δέντρα, ήρθε η ΔΕΗ μετά από τόσες παρεμβάσεις που έκανα και αποκαθιστά τις ζημιές και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. 

Καζάς Αθανάσιος, Πρόεδρος Σκαφιδακίου: 

Τα προβλήματα ήταν πάρα πολλά, κατά μεγάλη συμβολή ήταν ότι ήταν ακαθάριστος ο χείμαρρος δίπλα ο κεντρικός που βγαίνει στο Μαϊστράλι προς την παραλία, ήταν βέβαια καθαρισμένος πέρυσι από το Δήμο. Φέτος τα χόρτα πέρασαν τους δρόμους και μπλοκάρισε το νερό και έγιναν καταστροφές. Η παραλιακή κάτω τα σπίτια ήταν πλημμυρισμένα. Με μηχάνημα  του Δήμου απεγκλωβίσαμε κάποια σπίτια και οι ζημιές είναι πάρα πολλές και στην οδοποιία και σε χείμαρρους, οι οποίοι έμειναν ακαθάριστοι από την Περιφέρεια.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.