10/15/2018 11:20:00 π.μ.
0

Στην Αρχαία Ολυμπία βρέθηκε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος προσκεκλημένος και εισηγητής στις εργασίες του 5ου Διεθνούς Σχολείου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), με πολύ σημαντικά θέματα.

Ο κ. Δημήτρης Κωστούρος ήταν ο μοναδικός αυτοδιοικητικός καλεσμένος εκεί με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ΠΣΑΤ . Όπως είπε ο πρόεδρος κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος το Ναύπλιο είναι πλέον ταυτισμένο με τον Αθλητισμό λόγω της επιτυχημένης και ανοδικής πορείας του Μαραθωνίου ,αλλά και λόγω της ιδιαίτερης αγάπης του Δημάρχου εκ φύσεως αλλά και της επαγγελματικής του ιδιότητας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων σε μια σύντομη παρουσία του Μαραθωνίου, του Παλαμηδίου Άθλου, των Τριάθλων και γενικότερα των αθλητικών αγώνων και event κέρδισε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων και έδειξε πόσο  ο αθλητικός τουρισμός βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα με διαρκή πολύπλευρη ανάπτυξη.

Ήταν όμως αξιοσημείωτη η αναφορά του στο έργο των δημοσιογράφων και στον ρόλο τους.

Ο κ. Κωστούρος είπε χαρακτηριστικά :"Εμείς οι αιρετοί είμαστε μικροί μπροστά στην επιρροή που ασκείτε εσείς ειδικά οι αθλητικοί δημοσιογράφοι στη νεολαία μας κι έτσι η ευθύνη σας είναι μεγάλη. Σε συνεργασία μαζί σας θα χτίσουμε το αθλητικό ιδεώδες στους νέους μας  και φυσικά μέσα από κάθε αθλητική δραστηριότητα χτίζουμε  ανθρώπους, γι’ αυτό και όλοι εμείς στο Δήμο Ναυπλιέων έχουμε δώσει ειδικό βάρος και σε αυτό τον τομέα".

Το επόμενο ραντεβού μαζί τους δόθηκε στον Παλαμήδειο Άθλο και στον Μαραθώνιο Ναυπλίου.

Η εισήγηση του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Κωστούρου ήταν μια ακόμα διαφήμιση του Δήμου μας παγκοσμίως.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.