10/13/2018 07:29:00 μ.μ.
0

Ο όμορφος σκυλάκος της φωτογραφίας ένιωσε την ακραία βιαιότητα του «ανθρώπινου γένους». Δείτε πως τα γράφει ο ιδιοκτήτης Σταύρος Γιώργαρης.

Σήμερα το πρωί, η οικογένεια μου κι εγώ γίναμε για ακόμα μια φορά στόχος στα γνωστά δίποδα ζώα του Χιλιομοδίου, αφού αποφάσισαν να εισβάλλουν ξημερώματα στην αυλή μας, να ανοίξουν την αυλόπορτα, να βγάλουν με τη βία τα 3 σκυλιά μας έξω και να σκοτώσουν το ένα, έτσι, με τον συνήθη τρόπο. Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Το περιστατικό προστίθεται στη μακρά λίστα κακοποιήσεων-δολοφονιών σκύλων στην περιοχή, αφού ενοχλούν τους γνωστούς-αγνώστους «γειτόνους-φίλους-γνωστούς». Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι! Να ξέρετε, εσείς οι κύριοι ζωόφιλοι (έμποροι ψυχών) ότι θα λάβετε τα πρέποντα από την Ελληνική δικαιοσύνη αλλά και απ’ την πανελλαδική κοινωνική κατακραυγή που σας περιμένει.

Το νεκρό σκυλάκι ήταν τσοπανόσκυλο εκπαιδευμένο και πολύ ήσυχο...

Πηγή: loutrakiblog.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.