10/01/2018 01:53:00 μ.μ.
0

Από την Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι  σύμφωνα  με την τελευταία δειγματοληψία που έγινε σήμερα Δευτέρα 01/10/2018  στις Πηγές υδροληψίας Λέρνης στην περιοχή των Μύλων για τις παραμέτρους της θολότητας και του χρώματος παρατηρήθηκε διαφοροποίηση από τις προηγούμενες δειγματοληψίες.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα η τιμή της θολότητας είναι 162NTU & του χρώματος από 480Pt/Co πολύ υψηλότερο από τις συνήθεις τιμές.

Η αυξημένη θολότητα οφείλεται στις έντονες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών και της ταχείας διήθησης του νερού μέσα από το έδαφος κατά την πορεία του από το οροπέδιο της Τρίπολης προς τις πήγες στην περιοχή των Μύλων.

Θα πρέπει να αποφεύγεται η κατανάλωση του νερού μέχρι νεώτερης ειδοποίησης, που θα έχει επανέλθει η θολότητα στα συνήθη επίπεδα.

Το φαινόμενο της αυξημένης θολότητας θα παρακολουθείται στενά και στην ΔΕ Ναυπλίου αλλά και στις άλλες Τοπικές Κοινότητες άλλων ΔΕ που υδρεύονται από την ίδια πηγή. ΧΗΜ. ΜΗΧ. Δ.Ε.Υ.Α.Ν.                                    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  Δ.Ε.Υ.ΑΝ.
 ΠΑΤΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                     ΜΑΣΤΟΡΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.