10/23/2018 07:50:00 π.μ.
0

Κριός
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Κριό:

• Να της παριστάνει τον… «και πολύ άντρα». Οι μάγκες δεν περνάνε στην Κριό, που είναι εκ φύσεως φεμινίστρια. Μη διανοηθείς να της πουλήσεις ανωτερότητα, επειδή γεννήθηκες αγοράκι, ούτε καν στο κουβεντιαστό, πόσο μάλλον στην πράξη.
• Να φανεί άβουλος, αναποφάσιστος, δειλός. Δεν της αρέσουν οι τύποι που δίνουν εντύπωση loser, ακόμα κι αν είναι απλώς συνεσταλμένοι ή κομπλαρισμένοι. Αν δεν είσαι δυναμικός, μάλλον δεν πρόκειται να την εντυπωσιάσεις, τουλάχιστον στην αρχή. Τα θέμα βέβαια είναι να υπάρξει και κάτι πέρα από την αρχή…
• Να μασάει τα λόγια του. Η Κριός θέλει σταράτες κουβέντες, όπως είναι και οι δικές της. Την ενοχλούν οι άνθρωποι που λένε μισόλογα ή φάσκουν και αντιφάσκουν. Αυτό αποτελεί ένδειξη για έλλειψη ειλικρίνειας, κάτι που δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί σε καμιά σχέση της, ερωτική ή μη.

Ταύρος

Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Ταύρο:

• Να δείχνει ανεύθυνος με τα οικονομικά του. Ή να είναι. «Καλά μωρέ, εντάξει, την πάτησα με κάτι μετοχές και ξέμεινα, αλλά θα ρεφάρω στο Καζίνο και μετά θα πάρω δάνειο να συμμετέχω σε μια επένδυση με φωτοβολταϊκά…» Αποχαιρέτα την, την Ταυρίνα που χάνεις.
• Να έχει κακόγουστη εμφάνιση. Θα σε σκανάρει πατόκορφα, από το μαλλί μέχρι το παπούτσι. Επίσης θα σκανάρει το μέρος που μένεις, αν βρεθεί εκεί, και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου (τι έχεις κρεμάσει στο καθρέφτη;). Και το κακό είναι ότι την καλαισθησία ή την έχει κανείς ή δεν την έχει…
• Να το παίζει «θα μείνω ελεύθερο πουλί». Εντάξει, δεν πρόκειται να σου ζητήσει να την παντρευτείς, τουλάχιστον προτού να περάσει καιρός. Αλλά διακηρύσσοντας την προσωρινότητα της σχέσης σας, τελικά θα την κάνεις να… πραγματοποιηθεί. Της Ταυρίνας δεν της αρέσει να τη βλέπουν σαν μια σύντομη περιπέτεια, και μάλιστα να της το λένε κιόλας. 

Δίδυμος
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Δίδυμο:

• Να μην έχει ενδιαφέροντα. Αρκετά και ποικίλα ενδιαφέροντα. Αν τα μόνα για τα οποία μπορείς να συζητήσεις είναι η δουλειά σου (πίσω από ένα γκισέ) και η «ομαδάρα», μην περιμένεις να ασχοληθεί μαζί σου. Θα της αρκέσει μια δεκάλεπτη συγκαλυμμένη ανάκριση, για να διαπιστώσει πως είσαι μάλλον ανιαρή παρέα.
• Να είναι τύπος «παντόφλα». Εκείνη θέλει εξόδους, βόλτες, εκδρομές, συναντήσεις, καινούργιες εμπειρίες. Αν εσύ λατρεύεις να περνάς τα βράδια στο σπίτι, η συνύπαρξή σας προβλέπεται εξαιρετικά σύντομη. Όσο διαρκεί ο πρώτος ενθουσιασμός.
• Να μην έχει εμπνεύσεις για να κάνουν μαζί ενδιαφέροντα πράγματα. Εκείνη βέβαια έχει αρκετές. Όμως δεν αρκεί απλώς να συμφωνείς, όποτε σου προτείνει ευρηματικούς τρόπους να περνάτε τις μέρες και τις νύχτες σας. Όσο ένθερμα και να συμμετέχεις, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι εσύ δεν της προσφέρεις καμιά έκπληξη. 

Καρκίνος

Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Καρκίνο:

• Να διακηρύσσει ότι είναι ακόμα νέος για οικογένεια. Για μια Καρκίνο, αυτό το ανδρικό διάγγελμα δικαιολογείται το πολύ για μέχρι τα 35. Μα το πολύ, λέμε. Μπορεί εσένα να μη σε νοιάζει να σε περνάνε για παππού του παιδιού σου, πάντως αποκλείεται να είσαι ζευγάρι μαζί της.
• Να ξεχνάει επετείους και άλλα σημαντικά για εκείνη γεγονότα. Μπορεί για σένα να μη σημαίνει και πολλά πράγματα ότι, ακριβώς πριν από πέντε μήνες, σε εκείνο το καφέ, στο δεξιό γωνιακό τραπέζι, ήταν το πρώτο σας ραντεβού. Σημαίνει όμως για εκείνη. Ακόνισε το μνημονικό σου, θα σου χρειαστεί.
• Να κάνει αστεία και ειρωνικά σχόλια για κακές πεθερές. Εφόσον είσαι μαζί της, τον ρόλο της πεθεράς τον παίζει η μανούλα της, τυπικά ή άτυπα. Δεν της αρέσει καθόλου να κακολογούν τη μανούλα της, εντάξει; 

Λέων

Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Λέοντα:

• Να κάνει σεξιστικά αστεία, που να την αφορούν με κάποιο τρόπο. Ειρωνείες για γυναίκες οδηγούς, αστειάκια για στρουμπουλές, ανέκδοτα για ξανθιές και άλλα παρόμοια, κομμένα, αν εκείνη ανήκει σε μια από τις ανάλογες κατηγορίες. Βρες κάτι άλλο να κάνεις πνεύμα.
• Να είναι φειδωλός στα κομπλιμέντα. Μια γυναίκα Λέων όχι απλώς αγαπάει τις φιλοφρονήσεις, αλλά τρέφεται από αυτές. Αν δεν είναι του στιλ σου να της λες ωραία λόγια για την εμφάνιση και τις επιτυχίες της σε όλα τα πεδία, αν τσιγκουνεύεσαι την «καλή κουβέντα», δεν θα έχεις και πολύ μέλλον μαζί της.
• Να βάζει άλλες προτεραιότητες πάνω από εκείνη. Πώς; Δεν θα τη συναντήσεις γιατί θα δεις ματς στην τηλεόραση με τα «παιδιά»; Ανέβαλες το ραντεβού σας, γιατί θα πας το αυτοκίνητο στο συνεργείο; Μόνο σοβαροί λόγοι υγείας και επείγοντα περιστατικά γίνονται δεκτά ως λόγοι για αναβολή των συναντήσεών σας. 

Παρθένος

Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Παρθένο:

• Να μυρίζει δυσάρεστα. Αν η αναδίνεις μια μυρωδιά διαφορετική από αφροντούς, after shave και φρεσκοπλυμένα ρούχα, θα φύγει τρέχοντας. Όχι, η ιδρωτίλα δεν θεωρείται από εκείνη συνοδευτικό ανδρισμού και δεν τη «φτιάχνει» καθόλου.
• Να μην έχει ένα-δυο πανεπιστημιακά πτυχία, ιδίως αν τα διαθέτει εκείνη. Είναι η θερμότερη οπαδός της παροιμίας «άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο». Η πνευματική καλλιέργεια είναι από τα σημαντικότερα αφροδισιακά για μια Παρθένο, για να μην πούμε ΤΟ βασικό.
• Να είναι αργόστροφος και να μην καταλαβαίνει το πνεύμα της. Αν δεν πιάνεις το χιούμορ και την ειρωνεία της, αν αναγκάζεσαι να ρωτάς κάθε τόσο «δηλαδή, τι εννοείς; Αααα…» για να γελάσεις χαζά και μεταχρονολογημένα, όχι απλώς έχεις πέσει στα μάτια της, αλλά έχεις γκρεμοτσακιστεί στο βάραθρο με τα αζήτητά της. 

Ζυγός
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Ζυγό:

• Να μην έχει κοινωνική ευγένεια. Περνάς πρώτος και αφήνεις την πόρτα να κλείσει στα μούτρα του επόμενου; Και, ακόμα τρισχειρότερα, στα δικά της; Πας επίσκεψη με άδεια χέρια, σε εκείνη ή κάπου άλλου; Τρως σαν αγροίκος, μιλώντας μπουκωμένος και χρησιμοποιώντας τα χέρια σου περισσότερο από τα μαχαιροπήρουνα; Άντε γεια, χάρηκε για τη γνωριμία.
• Να είναι τσιφούτης. Είναι αρκετά δίκαιη για να μην απαιτεί να κάνεις υπερβολικά έξοδα για χάρη της, αν βλέπει ότι δεν έχεις τη δυνατότητα. Αλλά από εκεί μέχρι την πραγματική τσιγκουνιά, είναι πολύς ο δρόμος και πολλές οι ενδιάμεσες δυνατότητες.
• Να τσακώνεται με τους πάντες για τα πάντα. Ακόμα κι αν είσαι γλυκός και μειλίχιος απέναντί της, αν σε κάθε σας έξοδο τα βάζεις με δυο-τρεις άλλους οδηγούς στη διαδρομή, με τους μπροστινούς στο σινεμά, με το γκαρσόνι στο εστιατόριο και με τον υπάλληλο στο βενζινάδικο, δεν θα υπάρξουν πολλά επόμενα ραντεβού. 


Σκορπιός
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Σκορπιό:

• Να «παίζει το μάτι του». Αν συνηθίζεις να παρακολουθείς στενά με το βλέμμα οποιοδήποτε θηλυκό διασχίζει το οπτικό σου πεδίο, δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα με μια Σκορπίνα. Κι άλλες γυναίκες ενοχλούνται από αυτό, αλλά εκείνη μπορεί να σε παρατήσει σύξυλο, αφού πρώτα σε περιλούσει με το ποτό της.
• Να συμφωνεί μαζί της για να της γίνει αρεστός. Απεχθάνεται την υποκρισία και είναι αρκετά έξυπνη για να τσακώσει τις αντιφάσεις στα λεγόμενά σου. Προτιμά τη διαφωνία που, αν μη τι άλλο, της δίνει δυνατότητα να ξέρει με ποιον έχει να κάνει.
• Να είναι μονότονος στο σεξ. Αν μετά από δυο τρεις φορές οι ερωτικές σου πρακτικές είναι απλώς ένα …βίντεο σε επανάληψη, και δεν βρίσκεις τον λόγο να αλλάξεις κάτι που εσένα τουλάχιστον σε ικανοποιεί, θα σε απαλλάξει εκείνη με συνοπτικές διαδικασίες. Σεξ χωρίς φαντασία, πρωτοτυπία και πειραματισμό δεν νοείται για αυτό το ζώδιο. 

Τοξότης
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Τοξότη:

• Να της κάνει κουμάντο στις υποθέσεις της. Έστω και να το αποπειραθεί. «Να το νοικιάσεις το δυάρι, αντί να το πουλήσεις. Μην πηγαίνεις εκεί το αυτοκίνητό σου για σέρβις, θα σε στείλω στο δικό μου συνεργείο. Εγώ λέω να φορέσεις καλύτερα το πράσινο μπουφάν». Εσύ λέγε, και σύντομα θα τα ακούς μόνος σου.
• Να είναι σπιτόγατος. Σε πολλές γυναίκες αρέσει η σπιτική θαλπωρή παρέα με τον σύντροφό τους. Στην Τοξοτίνα όμως όχι. Αν για σένα δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπιτάκι σου, βρες κάποια άλλη να σου κάνει συντροφιά.
• Να είναι ξερόλας. Δεν την ενοχλεί να έχει ο άλλος αντίθετες απόψεις από τις δικές της. Τις συζητάει ευχαρίστως. Αλλά της φαίνεται αφόρητο να έχεις γνώμη επί παντός επιστητού, σε ζητήματα που είναι ολοφάνερο πως αγνοείς. «Ξέρεις τι έπρεπε να είχαν κάνει οι ασιατικές αγορές με το ευρώ;». Γιατί, ξέρεις εσύ, ρε μεγάλε; 

Αιγόκερως
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Αιγόκερω:

• Να μην είναι τακτοποιημένος επαγγελματικά. Ο τύπος που θα απαντήσει στην ερώτηση «με τι ασχολείσαι» με ένα μασημένο «Αυτό τον καιρό κάνω ένα διάλειμμα …ψάχνομαι …σχεδιάζω να ξεκινήσω κάτι καινούργιο…», απλώς δεν είναι ο δικός της τύπος.
• Να είναι διαχυτικός μαζί της σε δημόσιους χώρους ή/και ελάχιστα εκδηλωτικός κατ’ ιδίαν. Οι εκδηλώσεις πάθους, αγκαλιές, φιλιά και τα τοιαύτα, μπροστά σε κόσμο τη φέρνουν σε δύσκολη θέση. Η απουσία τους, όταν είναι οι δυο τους, την ξενερώνει. Απλό, απλούστατο.
• Να γίνεται χαλί να τον πατήσει. Όχι κύριος, δεν της αρέσει αυτό. Θέλει δίπλα της έναν άντρα με τα όλα του, όχι κάποιον δουλικό και υποταγμένο. Θέλει τη χρυσή τομή: Να τη σέβεται, αλλά και να κρατά την αξιοπρέπειά του. Ζητάει πολλά; 

Υδροχόος

Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Υδροχόο:

• Να θεωρεί χαμένη ή ύποπτη υπόθεση όλα τα ακτιβιστικά κινήματα, φιλανθρωπικές/ φιλοζωικές/ οικολογικές οργανώσεις κλπ. Ο κυνισμός και η παθητικότητα της τη δίνουν όσο τίποτα άλλο. Άντε λοιπόν στον καναπέ σου, και άφησέ την να ελπίζει σε ένα καλύτερο κόσμο.
• Να μην είναι σε θέση να επιδιορθώσει κάτι. Εντάξει, δεν ζητάει να μπορείς να λύσεις και να ξανασυναρμολογήσεις τη μηχανή του αυτοκινήτου σου. Αλλά μια βρύση, ένα μπλοκαρισμένο κομπιούτερ, μια πρίζα, κάτι βρε παιδί μου… Τελείως άχρηστος πια;
• Να είναι μαμάκιας. Γενικά αυτό ενοχλεί σχεδόν όλες τις γυναίκες, αλλά για μια Υδροχόο, που ανεξαρτητοποιείται σχετικά γρήγορα από την οικογένειά της, είναι ασυγχώρητο. Αν μάλιστα εσύ μένεις ακόμα με τη μαμά σου κι εκείνη συντηρεί δικό της σπίτι, ξέχασέ το. 

Ιχθύς

Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Ιχθύ:

• Να μην της λέει γλυκόλογα και κομπλιμέντα. Συνεχώς. Ο άντρας ο πολλά βαρύς, που έχει τις κουβέντες του μετρημένες, έχει εξίσου μετρημένες και τις μέρες της συνύπαρξής του με μια Ιχθύ. Αστρολογικός νόμος.
• Να μην ξέρει να την παρηγορεί και να την κανακεύει. Αν ανήκεις στους άντρες εκείνους που η μελαγχολία, οι αλλαγές διαθέσεων, τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και τα δάκρυα τους προκαλούν αμηχανία ή ενόχληση, και κάθεσαι να την κοιτάς άπραγος ενώ σκέφτεσαι πώς να την κοπανήσεις, σκέφτεσαι πάρα πολύ σωστά. Κοπάνα την.
• Να της δείχνει το ερωτικό ενδιαφέρον του επιθετικά. Αν σου τρέχει η τεστοστερόνη από τα μπατζάκια, αλλά δεν έχεις καμιά σχέση με τον ρομαντισμό και το συναίσθημα, μάλλον δεν θα έχεις πολλές επιτυχίες σε γυναίκες Ιχθύς. Η «μάτσο» σεξουαλικότητα είναι ακριβώς αυτό που απεχθάνονται.


ΠΗΓΗ: Γόβα Στιλέτο


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.