10/03/2018 02:53:00 μ.μ.
0

Νεκρός εντοπίστηκε από τους άνδρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές ο 73χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στον Αλμυρό Βόλου.

Σύμφωνα με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Μαγνησίας, πύραρχο Χαράλαμπο Πόζογλου, που μίλησε σε τοπικό ραδιόφωνο, ο 73χρονος εντοπίστηκε σε υψόμετρο 1.500 μέτρων στην περιοχή «Κόκκινος Βράχος».

Σύμφωνα με τον ίδιο, αναμένεται η ταυτοποίηση της σορού. 0 73χρονος αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μαζί με βοηθό του έσπευσαν να προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες τα ζωντανά του και λόγω των καιρικών συνθηκών στην πορεία χάθηκαν.

Ο βοηθός επέστρεψε και ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, ζητώντας τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άντρας βρέθηκε πολύ μακριά από το σημείο της εξαφάνισής του, γεγονός που καθυστέρησε και τον εντοπισμό του, στις έρευνες του οποίου πέραν των πυροσβεστών, των ανδρών της ΕΜΑΚ, των αστυνομικών και των εθελοντών, συμμετείχε και εκπαιδευμένος σκύλος αλλά και δύο αεροσκάφη.

Πηγή: e-volos.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.