10/05/2018 06:36:00 π.μ.
0

Σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου (9.30 μ.μ.) στο Βουλευτικό, στο Ναύπλιο θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Το κυνήγι της δικαίωσης» του 20χρονου Γιάννη Αδελιανάκη.

Θα διαβαστούν αποσπάσματα από τις φοιτήτριες του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ασημίνα Πολύζου και Ελένη Παΐσου.

Ο Γιάννης Αδελιανάκης μεγάλωσε στην Αθήνα. Στο λύκειο είχε δημιουργήσει τη δική του Θεατρική ομάδα στην οποία έγραφε ο ίδιος θεατρικά κείμενα, καθώς επίσης σκηνοθετούσε. Το 2016 εγκαταστάθηκε στο Ναύπλιο, όπου ξεκίνησε να φοιτά στη σχολή Καλών Τεχνών, στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών. Έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες, καθώς και στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου το 2016, ενώ έχει βραβευτεί για το διήγημά του «Reunion». Το βιβλίο «Το κυνήγι της δικαίωσης» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Περίληψη του βιβλίου

Το 1985, ο Παύλος Αργυρίου βρίσκεται δολοφονημένος στο σπίτι του. Και αφήνει ορφανό τον οχτάχρονο γιο του… Το 1995, ο Έρωτας, έχοντας ολοκληρώσει το σχολείο, αποφασίζει να περάσει μερικές ξέγνοιαστες μέρες μακριά από όλους, στις Σπέτσες. Μια επιλογή που, όπως θα αποδειχθεί, δεν ήταν ούτε τυχαία ούτε συμπτωματική. Μια επιλογή που ήταν μονόδρομος. Στις Σπέτσες ο δεκαοχτάχρονος νέος έρχεται αρκετά κοντά με την ξενοδόχο του, την Αντιγόνη. Τη στιγμή που ο Έρωτας πιστεύει πως έχει φτάσει κοντά σε μιαν απάντηση, μπαίνει στη ζωή του η Αναστασία! Την ερωτεύεται με πάθος, ή μάλλον έτσι νομίζει. Και έχοντας στο μυαλό του στη νεαρή ξανθιά κοπέλα, αρχίζει να ξεχνά τον πραγματικό λόγο που βρίσκεται στο νησί: να ανακαλύψει το δολοφόνο του πατέρα του. Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα ο οικογενειακός φίλος Στέφανος, αστυνομικός στο επάγγελμα. Μαζί θα ξεκινήσουν να αναζητούν την αλήθεια, για να καταλάβουν στο τέλος πως αυτό που συνήθως ψάχνεις είναι ακριβώς μπροστά σου και αδυνατείς να το αντιληφθείς…



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.