10/03/2018 01:01:00 μ.μ.
0


·         Από την Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται ότι  σύμφωνα  με την τελευταία δειγματοληψία που έγινε σήμερα Τετάρτη 03/10/2018  στις Πηγές υδροληψίας Λέρνης στην περιοχή των Μύλων για τις παραμέτρους της θολότητας και του χρώματος παρατηρήθηκε διαφοροποίηση ως προς το βέλτιστο  από τις προηγούμενες δειγματοληψίες.

·         Πιο συγκεκριμένα σήμερα οι τιμές προσεγγίζουν τα επιτρεπόμενα όρια & πιο αναλυτικά   η τιμή της  θολότητας είναι 42,3 NTU, (έναντι 2.930 NTU της χθεσινής).

·         Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. όπως έχει εξηγήσει  και σε προηγούμενες ανακοινώσεις της παρακολουθεί καθημερινώς την εξέλιξη του φαινομένου προβαίνοντας στις απαιτούμενες ενέργειες, (διαδικασίες έκπλυσης αγωγών μέσω εκκενωτηρίων).

·         Βέβαια ισχύει η σύσταση της Δ.Ε.Υ.ΑΝ. για την αποφυγή της κατανάλωσης του νερού μέχρι νεώτερης ειδοποίησης έως ότου εξομαλυνθεί το φαινόμενο. 


ΑΠΟ ΤΗΝ  Δ.Ε.Υ.Α.Ν.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.