10/31/2018 08:06:00 π.μ.
0
Πρεμούρα οι Συριζαίοι, οι παλιοί Πασόκοι και κάποιοι τίτλουχοι που δηλώνουν νεοδημοκράτες να δοθεί χρίσμα από τη Ν.Δ. για τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και εννοείτε όχι στον Δ.Καμπόσο.
Όλους αυτούς δεν τους ενδιαφέρει ο διασυρμός του κόμματος από την σίγουρη πανωλεθρία του οποίου τυχαίου κομματικού υποψηφίου,απλά οι συριζαιοι και οι πασόκοι το θέλουν για τη διάσπαση και δικό τους κομματικό όφελος, οι δε ψευτοκομματικοί για εκδίκηση στον δήμαρχο και γιατί η εμπάθεια που τους χαρακτηρίζει τους οδηγεί σε απαράδεκτες κομματικά συμπεριφορές .

Επειδή λοιπόν τους μεν πρώτους τους περιμέναμε, όμως αυτούς τους τελευταίους τους ξέρουμε καλά και λίγη προσοχή στις κινήσεις τους δεν θα τους έβλαπτε γιατί έρχεται η ώρα που με αποδείξεις θα  βγάλουμε στην δημοσιότητα το πως δρουν και βέβαια τα ονοματεπώνυμα τους .
Προσπαθεί ο ένας  να στήσει ψηφοδέλτιο για μη νεοδημοκράτη υποψήφιο,  η άλλη προσπαθεί να στηρίξει τον συριζαίο υποψήφιο , πλησιάζει λοιπόν η ώρα που θα τους βγάλουμε με τα ονοματεπώνυμα τους , έτσι ώστε να ξέρουν οι νεοδημοκράτες ποιοι και ποιες ζητούν την ψήφο τους . Η μεν κυρία της παρέας που θέλει να γίνει βουλευτής και οι άλλοι για να γίνουν αντιπεριφερειάρχες  και με διαφορετικούς συνδυασμούς ο καθένας(ασυγκράτητοι για εξουσία), έχουν ξεφύγει τελείως και πλέον οι κινήσεις που κάνουν τους εκθέτουν δημόσια και ανεπανόρθωτα.
 Θα γελάσει κάθε πικραμένος μαζί τους όπως το πάνε, γιατί έχουν δει το τυρί αλλά δεν έχουν δει την φάκα...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.