10/04/2018 06:47:00 μ.μ.
0


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 09.00 ώρα της 4.10.2018 έως 17.00 ώρα της 4.10.2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες (3.10.2018) το απόγευμα, στο Ναύπλιο και το Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής  Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας,  δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 27 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί ο 27χρονος κατείχε -28- δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, ενώ ο 24χρονος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργούν τα Τμήματα Ασφαλείας Ναυπλίου και Άργους- Μυκηνών, αντίστοιχα.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, χθες (3.10.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής  Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σουγιάς με μήκος λάμας 10 εκατοστών, καθώς και μαχαίρι με μήκος λάμας 15 εκατοστών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής τροχοφόρου
Συνελήφθη, σήμερα (4.10.2018) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αργολίδας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί επιχείρησε να αφαιρέσει μοτοσικλέτα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, χθες (3.10.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 42 και 49 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες (3.10.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, αντίστοιχα,  38χρονος ημεδαπός και 43χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, καθώς και -7,2- γραμμάρια και τσιγαριλίκι κάνναβης, αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.