10/25/2018 11:16:00 π.μ.
0

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» πραγματοποίησε την καθιερωμένη τελετή αγιασμού, στα γραφεία του. Ομιλητής ήταν ο εφημέριος του Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Άργους π. Αντώνιος Φιλιππής ο οποίος, αφού τέλεσε τον αγιασμό, μίλησε για την αγάπη κατά τον Άγιο Πορφύριο.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γέμελα καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ενώ γραπτό χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης.

Την  εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παναγιώτης Σκούφης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δέσποινα Δαμασκηνού, η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν με κάθε τρόπο το έργο και τις δράσεις του και υπόσχεται ότι πάντα θα μάχεται για την ευόδωση των σκοπών του που είναι η πρόληψη, η προαγωγής της υγείας στον τόπο μας και η ανακούφιση των ασθενών.








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.