10/22/2018 07:59:00 μ.μ.
0

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τη δήλωση του Υπ. Παιδείας κ. Κ. Γαβρόγλου για προστασία της νομιμότητας στα Πανεπιστήμια από τους φοιτητές:

«Δεν είναι μόνο προκλητικοί και ανεύθυνοι, αλλά και επικίνδυνοι!

Ο Υπουργός Παιδείας μετακυλίει ακόμη μία φορά την ευθύνη της Κυβέρνησης για τη διαφύλαξη της νομιμότητας στους χώρους των Πανεπιστημίων, στους ίδιους τους φοιτητές καλώντας τους να τους προστατέψουν.

Αφού πρώτα έχουν αβαντάρει κάθε είδους άνομη δραστηριότητα μέσα στα Πανεπιστήμια με την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης, αφού έχουν παραδώσει το Πανεπιστήμιο σε λαθρεμπόρους, εμπόρους ναρκωτικών και στα «χαϊδεμένα παιδιά τους», τώρα ζητάνε από τους φοιτητές να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί το καθεστώς φόβου και ανομίας που έχει επιβληθεί στα ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Το Κράτος θα εγγυηθεί ότι φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι θα αισθάνονται επιτέλους ασφαλείς».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.