10/25/2018 10:52:00 π.μ.
0
Η ιστορία είχε ως εξής: Ο Τέντι κάλεσε 32 συμμαθητές του σε μία πιτσαρία για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του την Κυριακή αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς. Η μητέρα του Σιλ Ματσίνι έστειλε μια σπαραξικάρδια φωτογραφία στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC 15, στην οποία φαίνεται ο Τέντι να κάθεται μόνος του σε ένα τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά. Η μητέρα του παιδιού περιέγραψε πως ράγισε η καρδιά του παιδιού της όταν δεν εμφανίστηκε κανένα παιδάκι στο πάρτι του. Είχε στείλει 32 προσκλήσεις προς τους συμμαθητές του Τέντι από το νηπιαγωγείο και τους γονείς τους ώστε να γιορτάσουν μαζί στην πιτσαρία. Είχε ετοιμάσει και 32 σακουλάκια με δώρα για τα πιτσιρίκια. Μάλιστα όπως είπε κάποιοι από τους γονείς της είχαν πει από την προηγούμενη ημέρα ότι θα πήγαιναν. Αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς.
Η δημοσιοποίηση της ιστορίας αυτής προκάλεσε ένα ποτάμι αγάπης και ευχών για τον μικρό Τέντι. Πάνω από 5.000 άνθρωποι του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του και μάλιστα ο ίδιος ο Τέντι είπε ευχαριστώ με ένα μήνυμα στο Facebook. 
Η οικογένεια του Τέντι γιόρτασε τα γενέθλια το βράδυ της Τρίτης, διαβάζοντας τις ευχές που εστάλησαν στην οικογένεια. Τα γενέθλια βέβαια είχαν και συνέχεια...

Οι Φοίνιξ Σαν θέλησαν να προσφέρουν αγάπη στον πιτσιρικά και τον κάλεσαν στην αναμέτρηση με τους Λέικερς.


Ο μικρός Τέντι -φυσικά- δέχθηκε την πρόσκληση και το χαμόγελό επέστρεψε στο πρόσωπο του. Ο πιτσιρικάς απόλαυσε τη νίκη των Σανς, ενώ γνώρισε και κάποιους από τους παίκτες της ομάδας…
ΠΗΓΗ: newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.