10/01/2018 07:10:00 μ.μ.
0

Με επιστολή του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και τον Διοικητή του ΕΛΓΑ ο Δήμαρχος Άργους  Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος ενημέρωσε για τις εκτεταμένες καταστροφές στις καλλιέργειες των Δημοτικών  Ενοτήτων του Δήμου Άργους Μυκηνών από τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών επιβάλλεται να ενεργοποιηθεί άμεσα ο κρατικός μηχανισμός ώστε να γίνουν οι δέουσες ενέργειες για την καταγραφή των καταστροφών και την άμεση αποζημίωση των πληγέντων.


Η επιστολή του κ. Καμπόσου:


Θέμα:  «Άμεση καταγραφή και αποζημίωση πληγέντων αγροτών»

Αξιότιμοι κύριοι,

Σας γνωστοποιούμε πως τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Δήμο μας στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε πολλές Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Άργους Μυκηνών. Οι μεγάλες ποσότητες νερού, είτε από την ισχυρή βροχόπτωση είτε από πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς και οι ισχυρότατοι άνεμοι  επέφεραν μεγάλης έκτασης καταστροφές τόσο στο φυτικό κεφάλαιο όσο και στους καρπούς, αλλά και εν γένει στις καλλιέργειες, στις αγροτικές ιδιοκτησίες με τις υποδομές και τον εξοπλισμό τους, στο μεγαλύτερο μέρος της χωρικής επικράτειας του Δήμου μας.

Παρακαλούμε όπως άμεσα ενεργοποιήσετε τον μηχανισμό σας και προβείτε σε όλες τις δέουσες από μέρους σας ενέργειες για την καταγραφή των εν λόγω καταστροφών-ζημιών και την άμεση αποζημίωση των πληγέντων.

Θα είμαστε αρωγοί στο έργο σας και θα συμβάλλουμε οπουδήποτε μας ζητηθεί για την αμεσότερη επίλυση των προβλημάτων και την ανακούφιση των συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος  Άργους Μυκηνών

Δημήτριος Καμπόσος


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.