10/12/2018 07:30:00 μ.μ.
0

Στο κτήριο του ΚΕΦΙΑΠ Αργολίδας όπου στεγάζεται και το ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε σύντομη εκδήλωση προς τιμήν της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας που έκανε προσφορά το στέγαστρο για την κάλυψη των αναγκών των αυτοκινήτων του ΕΚΑΒ Αργολίδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννησου σε θέματα υγείας Ελένη Παναγιωτοπούλου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Σαρρής και Βασίλης Σιδέρης, ο Σταμάτης Μπακόπουλος Διευθυντής του Παραρτήματος Τρίπολης του ΕΚΑΒ, ο Γιώργος Μαθιόπουλος Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ και φυσικά οι εργαζομενοι στο ΕΚΑΒ Αργολίδας.

"Η τριμελής επιτροπή εργαζόμενων ΕΚΑΒ Τομέα Ναυπλίου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας για την χρηματοδότηση και κατασκευή του στεγάστρου των ασθενοφόρων. "

Η ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

ΤΣΙΑΜΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 

ΟΨΙΜΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.