10/10/2018 12:33:00 μ.μ.
0

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, πληροφορούμενος τον αιφνίδιο θάνατο του εμβληματικού ανθρώπου του Αιγαίου, υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος, Κυριάκου Παπαδόπουλου, δήλωσε:

«Μεγάλη θλίψη προκαλεί σε όλους μας η ξαφνική απώλεια του υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος, Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενός εκ των πρωταγωνιστών στη διάρκεια της ανθρωπιστικής προσφυγικής κρίσης, που σαν κυβερνήτης του περιπολικού σκάφους ΠΛΣ 602 στη Μυτιλήνη, έδωσε ηρωικό αγώνα σώζοντας χιλιάδες ανθρώπους που περνούσαν στα ελληνικά νησιά την περίοδο 2015-2016.

Αφοσιωμένος σε όλη του τη ζωή στο καθήκον να υπηρετεί ακούραστα στα σύνορα, αγνός ανθρωπιστής, με αδιαμφισβήτητο σεβασμό στην αξία της ανθρώπινης ζωής χωρίς διακρίσεις, βρισκόταν εδώ και χρόνια πίσω από κάθε Δελτίο Τύπου για τις εκατοντάδες επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο.

Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήριά στην οικογένεια και στους οικείους του».



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.