10/12/2018 08:59:00 π.μ.
0
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ.

Τον Μάιο του 2018 η παράταξη μας εξέλεξε τα κομματικά όργανα σε όλη την επικράτεια, η δική μου απόφαση ήταν να μπω στην διαδικασία αυτή μόνο από την θέση του υποψήφιου συνέδρου γεγονός που έγινε μιας και εξελέγην και όχι στην υποψηφιότητα του για μέλος της ΝΟΔΕ .
Αυτό όμως δεν αναιρεί την βούληση μου να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα πολιτικά ιδεώδη που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία, να παρεμβαίνω και να λέω την άποψη μου.
Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα  την κοινή ανακοίνωση των κυρίων Στείρη και Ρουμελιώτη και βεβαία την ανακοίνωση της επόμενης ημέρας της κυρίας Ζέρβα που ομολογώ ήταν ένα κακό copy paste της ανακοίνωσης της πρώτης.
Φίλε Σπύρο,
Φίλε Παντελή
και αγαπητή Μαρία…
Στην κατά την άποψη μου ολόιδια ανακοίνωση σας πιστεύω οτι ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ…
Και εκτίθεστε για τους πολύ απλούς λόγους...  Στις ανακοινώσεις σας λέτε                     
 "Δεχθήκαμε τις θέσεις που μας πρότεινε ο πρόεδρος σεβόμενοι την ετυμηγορία των εσωκομματικών εκλογών του Μαΐου 2018 και την απαράβατη αρχή μας για ανιδιοτελή προσφορά στο κόμμα, στα μέλη του και στους πολίτες του Νομού. ‘’
Σας ρωτώ λοιπόν εσείς τι ακριβώς πράξατε από τις θέσεις ευθύνης του Νομού μας από τον Μάιο έως και σήμερα...?
Ποιες είναι οι προτάσεις σας …?
Μιλάτε για αδυναμία συνεργασίας με τον Πρόεδρο,... Εάν κάτι τέτοιο ισχύει   (έχω άλλη προσωπική άποψη για τον Πρόεδρο μας) γιατί δεν συγκαλέσατε κάποιο έκτακτο συμβούλιο με θέμα ακόμη και την καθαίρεση του Προέδρου Κου Σχοινοχωρίτη από το αξίωμα του ???
Σε ένα χρονικό διάστημα που η παράταξη μας είναι ένα βήμα πριν την κατάκτηση της αυτοδυναμίας και αντί να ασχολείστε με την ανάδειξη των προβλημάτων των Τομέων σας στο Νομό προτιμήσατε να κάνετε αντικείμενο χλευασμού την ΝΟΔΕ με την άστοχη τοποθέτηση σας δημιουργώντας αρνητικό κλίμα.
Η ετυμηγορία των μελών της Νέας Δημοκρατίας όπως αυτή εκφράστηκε στις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου 2018 είναι να φύγει όσο πιο γρήγορα το συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και όχι γιά πασχαλινά πυροτεχνήματα.
Εάν όντως όπως λέτε αγωνίζεστε για το καλό της παράταξης τότε το μονό που μένει μετά τις συγκεκριμένες παραιτήσεις σας είναι και Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ από μέλη της ΝΟΔΕ και τίποτε λιγότερο αφού οποιαδήποτε άλλη ενεργεία σας πλέον μας οδηγεί σε αλλά μονοπάτια όχι σίγουρα προς το συμφέρον της παράταξης μας.

Αθανασιος Χρ. Γαλάνης
Επιχ/τιας
Συνεδρος Νεας Δημοκρατίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.