10/19/2018 05:08:00 μ.μ.
0
Ήρθαν οι Αμερικάνοι που έλκουν καταγωγή από την Προσύμνη και μάλιστα έχουν βοηθήσει και βοηθούν ειδικά στο Μουσικό σχολείο και έκαναν τραπέζι στην ταβέρνα Σπηλιά.
Καλεσμένοι των Ελληνοαμερικανων  ήταν εκτός των άλλων ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών καθώς και οι αντιδήμαρχοι Πετσέλης και Κρίγγος.
Βέβαια διαβάσαμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και τέλος πάντων αν ήθελαν να συναντηθούν με θέμα συζήτησης τις Περιφερειακές και τις Δημαρχιακές εκλογές είχαν μέρη να πάνε και να μην τους δει κανείς. Διέρρευσαν πως η συνάντηση ήταν των τεσσάρων ξέροντας εκ των προτέρων πως λένε ψέμματα , αλλά δεν τους νοιάζει έχουν πάθει ντελίριο και θέλουν να πιάσουν καμπανόσχοινο σε τέτοιο σημείο που κάθε μέρα που περνάει είναι εκτός ελέγχου.
Μερικοί διαρρέετε ψέμματα ή μισές αλήθειες και το μόνο που καταφέρνετε είναι απλά να γελοιοποιήστε, αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως παρασύρονται και σοβαροί άνθρωποι που υπογράφουν τους μύχιους πόθους σας. 
Σ.Π.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.