10/05/2018 04:16:00 μ.μ.
0

Στις 12 και 13 Οκτωβρίου πρόκειται να διεξαχθεί στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, διημερίδα στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας ημέρα ελιάς και ελαιόλαδου», που έχει καθιερώσει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας.

Η διημερίδα θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα του κινηματογράφου REX, στη Χώρα (ώρα έναρξης 17:30) και την επόμενη ημέρα θα ολοκληρωθεί σε συνεδριακή αίθουσα του Navarino Dunes, Costa Navarino (ώρα έναρξης 9:30 πμ.).

Ανοικτή διημερίδα για την «Παγκόσμια ημέρα ελιάς και ελαιόλαδου»

Οι εισηγήσεις θα αναφέρονται στα εξής θέματα:
Ελαιοτουρισμός και η σύνδεση του ελαιόλαδου με άλλες μορφές τουρισμού
Ανάδειξη του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου στη γαστρονομία και η σύνδεσή του με τον γαστρονομικό τουρισμό
Περιβαλλοντική διαχείριση ελαιώνων
Αξιοποίηση Νέων Τεχνολογιών στην ελαιοκαλλιέργεια
Χρήση υποπροϊόντων ελιάς
Δημοτικές δράσεις για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της ελιάς

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα του κινηματογράφου REX, στη Χώρα (ώρα έναρξης 17:30)

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018, σε συνεδριακή αίθουσα του Navarino Dunes, Costa Navarino (ώρα έναρξης 9:30 πμ.)

Οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές και απευθύνονται σε παραγωγούς, ιδιοκτήτες ελαιοτριβείων, τυποποιητές, επαγγελματίες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων εστίασης, επαγγελματίες γεωτεχνικών επιστημών και επιστημών τροφίμων, καθώς και σε αιρετούς στην τοπική αυτοδιοίκηση, στελέχη ελαιοκομικών φορέων και σε όλους τους ενδιαφερομένους.

Για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό θα χρειαστεί να γίνουν προεγγραφές.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου στα παρακάτω στοιχεία:

Τηλέφωνα: 27230 28353 & 6986689093

Email: [email protected]

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

Η διημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας και διοργανώνεται από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου σε συνεργασία με το Δήμο Πύλου-Νέστορος και την υποστήριξη του Δικτύου Δήμων «Βιώσιμη Πόλη», του Δικτύου Δήμων των «Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων», καθώς και της Ομάδας Παραγωγών Ελαιολάδου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης «Νηλέας».
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.