10/18/2018 05:59:00 μ.μ.
0

Η Βιβλιοθήκη της Βουλής διοργανώνει δράσεις στοχεύοντας στην εξωστρέφεια και την κοινωνική προσφορά της, ανταποκρινόμενη και σε συνεργασίες που υπηρετούν τους στόχους αυτούς. Έτσι, συμμετέχει στις Λευκές Νύχτες Athens Culture Net, με τη δράση «Περίπατος στον περίβολο της Βουλής», που περιλαμβάνει δύο ξεναγήσεις, σήμερα, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, στις 18:30 και στις 19:00 αντίστοιχα, διάρκειας 60 λεπτών.

Δύο ομάδες των 25-30 ατόμων θα εμβαθύνουν στην αρχιτεκτονική του κτηρίου της Βουλής ως τοπόσημο της πόλης, θα ακολουθήσουν μια διαδρομή με στάσεις στους ανδριάντες που κοσμούν τον περιβάλλοντα χώρο και θα δουν από κοντά ιστορικά σημεία στον περίβολο του κτηρίου. Οι ομάδες αποτελούνται από άτομα που ανταποκρίθηκαν σε πρόσκληση  του Athens Culture Net στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με τη δράση αυτή η  Βιβλιοθήκη επιθυμεί να κάνει προσιτές στους πολίτες τις αθέατες πλευρές του κτηρίου της Βουλής των Ελλήνων και να τους δώσει νέες ιστορικές και πολιτιστικές διαστάσεις.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.