10/05/2018 12:45:00 μ.μ.
0

Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου Γέφυρες θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο σε τρεις πόλεις στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και στο Ναύπλιο.

4-10 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο Cineplex Φλοίσβος στην Κόρινθο σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και το Δήμο Κορινθίων, 8-10 Οκτωβρίου στην Ταινιοθήκη στην Αθήνα και 11-13 Οκτωβρίου στο Θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων.

9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου Γέφυρες

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κινηματογραφικές προβολές, εργαστήρια και παράλληλες εκδηλώσεις.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΓΕΦΥΡΕΣ μαζί με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου, είναι τα πρώτα κινηματογραφικά φεστιβάλ στον κόσμο που παρουσιάζουν στο επίσημο πρόγραμμά τους ταινίες 50% ανδρών σκηνοθετών και 50% γυναικών σκηνοθετών και παραγωγών διαμορφώνοντας ΑΡΜΟΝΙΑ και ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ στους συμμετέχοντες και στις ιδέες που παρουσιάζονται.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.