10/08/2018 08:27:00 μ.μ.
0

Ποια είναι τα must χρώματα στα γυναικεία ρούχα φέτος τον Χειμώνα!

Βαθύ μπλε
mple gunaikeia rouxa ximona 2018
Το βαθύ μπλε είναι από τα ιδανικά χειμερινά χρώματα εδώ και χρόνια. Είναι ένα χρώμα που μας ηρεμεί αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι φωτεινό και έντονο. Είναι αξιοσημείωτο ότι, όπως μας έδειξαν και οι σχεδιαστές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ανεξάρτητο χρώμα και να συνδυαστεί με το χρυσό, το κόκκινο μωβ, το κοράλλι, το μπορντό και το δαμασκινί, αλλά και σαν το μοναδικό χρώμα σε ένα ντύσιμο.

Απαλό ροζ

xromata moda 2018
Το φθινόπωρο απαιτεί κάποιες πιο ουδέτερες και πιο μουντές αποχρώσεις. Το καλύτερο χρώμα για αυτή την εποχή είναι το ροζ. Το ροζ φορέθηκε πάρα πολύ και πέρυσι οπότε θα μπορέσεις άνετα να φορέσεις τα περσινά σου ρούχα και να δείχνεις αρκετά in fashion. Μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να προσαρμοστεί σε κάθε στυλ φορώντας τα κατάλληλα αξεσουάρ. 

Αποχρώσεις του κόκκινου

taseis modas fthinoporo ximonas 2018
Το έντονο κόκκινο είναι ένα εκπληκτικό χρώμα, κατάλληλο για οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου και ειδικά για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά. Δεν είναι όμως η μόνη απόχρωση που μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις. Φέτος, είναι στην μόδα όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου και ειδικά το χρώμα της γρεναδίνης που είναι ανάμεσα στο πορφυρό και το πορτοκαλί.

                                                                          Ουδέτερο γκρι

gkri xroma rouxon ediva.gr
Το γκρι θυμίζει λίγο τον μουντό καιρό του χειμώνα, με τις βροχές και την συννεφιά, αλλά και πάλι είναι πιο φωτεινό και λαμπερό από το μαύρο που όλες μας αγαπάμε τόσο πολύ! Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι από τις top επιλογές που μπορείς να κάνεις μέσα στο 2018, ακόμη κι αν προτιμάς τα μεταλλικά χρώματα. 

Παραλλαγές του πράσινου

fashion trends 2017-2018 ediva.gr
Το χακί ήταν από τα χρώματα που έκαναν πάταγο τον περσινό χειμώνα, αλλά φέτος δεν θα είναι η μόνη απόχρωση του πράσινου που θα συναντάμε στα γυναικεία ρούχα. Το χρυσό-lime φαίνεται ότι έχει πάρει τώρα την θέση του, γι αυτό μην παραξενευτείτε αν το δείτε ακόμη και στα παντελόνια!

Βυσσινί

color trends fall winter 2018
Από το βουργουνδί, το οποίο βέβαια είναι ακόμη εντός μόδας, περάσαμε στο βυσσινί το οποίο είναι ένας συνδυασμός του κόκκινου με το μωβ. Η καλύτερη περιγραφή που δίνουν οι περισσότεροι είναι ότι μοιάζει με το χρώμα που έχει το παλιό καλό κόκκινο κρασί.

Η συγκεκριμένη απόχρωση θα φορεθεί τόσο σε παλτό και φορέματα όσο και σε μπότες, οπότε μην διστάσεις να το προσθέσεις στην συλλογή σου!

ΠΗΓΗ: ediva.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.