10/06/2018 01:04:00 μ.μ.
0

400 ποδηλάτες που συμμετέχουν στην «30η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα» που ξεκίνησε σήμερα στις 7:30 από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας πέρασαν από την Αργολίδα και συγκεκριμένα από την πόλη του Άργους.

Οι ποδηλάτες πέρασαν από την Αργολίδα στις 12:15 μ.μ. το μεσημέρι του Σαββάτου και θα τερματίσουν μπροστά από το μνημείο του Λεωνίδα στη Σπάρτη 12 ώρες μετά την εκκίνηση.

Το πλήθος των συμμετεχόντων περιλαμβάνει αθλητές από όλη την Ελλάδα, πανελληνιονίκες, βαλκανιονίκες, πρωταθλητές, ποδηλάτες που έχουν ξεχωρίσει σε διεθνείς διοργανώσεις και ένα σημαντικό αριθμό συνεχώς αυξανόμενων συμμετοχών από το εξωτερικό, ενώ για πρώτη φορά στην διοργάνωση συμμετέχει αγωνιστικά και ο Πρέσβης της Αμερικής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.

Σύσσωμος ο Σπαρτιατικός κόσμος υποδέχεται κάθε χρόνο και τιμά τους συμμετέχοντες με τις προετοιμασίες του στη Σπάρτη, με τον ίδιο το Δήμο, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, τον Οργανισμό Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και άλλες τοπικές οργανώσεις να συμβάλλουν τα μέγιστα - ηθικά και υλικά – για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης.











0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.