10/25/2018 07:04:00 μ.μ.
0

Με θεαματική άνοδο 30 θέσεων, το εστιατόριο 3sixty Grill Dining με το ιδιαίτερο μεσογειακό και κρεατοφαγικό μενού του, ανεδείχθη για 2η συνεχή χρονιά, στην 42η θέση ανάμεσα στα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδος, στο πλαίσιο του θεσμού Restaurant100.

Για το 3sixty Grill Dining το βραβείο παρέλαβαν οι CEO Ηλιάδης Αναστάσιος και Μπελίτσος Περικλής, σε μία λαμπρή τελετή απονομής βραβείων, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα που πλαισιώνει το εστιατόριό μας, καθώς και τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες που το  εμπιστεύονται και το τιμάνε με την παρουσία τους.

Το Restaurant 100 είναι ένας νέος θεσμός βράβευσης εστιατορίων, που υλοποιείται για δεύτερη φορά στην χώρα μας και καινοτομεί γιατί σε αντίθεση με το συνηθισμένο καθεστώς βραβείων, 100+ διακεκριμένοι Έλληνες “foodies”, όχι μόνο από τον χώρο της γαστρονομίας αλλά και από τον επιχειρηματικό κόσμο, τον χώρο της τέχνης, δημοσιογραφίας κ.α., ψηφίζουν ελεύθερα και χωρίς λίστες τα εστιατόρια που πιστεύουν ότι  πρέπει να απαρτίζουν την εκατοντάδα των καλύτερων εστιατορίων στην Ελλάδα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μία εξαιρετικά πλουραλιστική power list με τα 100 καλύτερα ελληνικά εστιατόρια από τα 1100+ που προτείνονται συνολικά.

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο  http://www.restaurant100.gr





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.