10/01/2018 07:59:00 π.μ.
0


Ψηφίστηκε στη Βουλή τροπολογία του Υπουργείου Υγείας στην οποία προβλέπεται η σύσταση τριών (3) θέσεων ειδικευμένων ιατρών Ε.Σ.Υ., για τη στελέχωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) της Οργανικής Μονάδας της έδρας (Άργους) του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.

Ταυτόχρονα, η Διοίκηση του Γ.Ν. Αργολίδας σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και την 6η Υ.Π.Ε. εξασφάλισε την άμεση προκήρυξη των συγκεκριμένων θέσεων.

Σύντομα, οι τρεις νέες θέσεις ιατρών που θα προστεθούν στο πλέον νευραλγικό τμήμα των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου μας θα ενδυναμώσουν ουσιαστικά το εύρος αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών  υγείας.

Το Γ.Ν. Αργολίδας προχωρά με σταθερά και αποφασιστικά βήματα και κάνει επιτέλους πραγματικότητα τη δημιουργία και στελέχωση ενός σύγχρονου Τ.Ε.Π. που θα ανταποκρίνεται με επάρκεια και αξιοπιστία στις καθημερινές ανάγκες για την άμεση και ουσιαστική αντιμετώπιση του επείγοντος περιστατικού, καλύπτοντας αποτελεσματικά και υπεύθυνα τις ανάγκες των πολιτών της Αργολίδας

Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας 

Αγγελική Φλώκου 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.