10/06/2018 07:35:00 μ.μ.
0

Σαφώς καλύτερη ο ομάδα του Ναυπλίου σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όμως παρόλα αυτά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες.

Το Λυγουριό έκανε μόλις μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, με τον Λαμπρούση να ξεχωρίζει και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του στην σωρεία ευκαιριών της ομάδας του Ναυπλίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αριστείωνας ισορρόπησε λίγο το παιχνίδι και περίπου στα μισά του ημιχρόνου  έκανε το 0-1 με γκολ του Καραβιά, στην αμέσως επόμενη φάση η ομάδα του Ναυπλίου ισοφάρισε με τον Καλύβα  ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

 Αν και είναι νωρίς ακόμα και οι παίχτες δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους ήταν ένα μέτριο παιχνίδι και καμία από τις δύο ομάδες δεν ξεχώρισε όπως θα άρμοζε σε ομάδες που θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα και το εισιτήριο για την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Χωρίς ιδιαιτέρα λάθη το διαιτητικό τρίο.






























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.