10/04/2018 06:45:00 π.μ.
0

Μια ακόμη κτηνωδία σε βάρος αδέσποτου ζώου σημειώθηκε την Τετάρτη στα Χανιά, όπου δυστυχώς τα περιστατικά κακοποίησης ζώων είναι συνεχή.

Ένα καθαρό έγκλημα σε βάρος μιας έγκυου σκυλίτσας που ασυνείδητος στο Πατελάρι, την πυροβόλησε με τουλάχιστον 5 σφαίρες με αποτέλεσμα, παρά τις προσπάθειες φιλόζωων να πεθάνει.

Αμοιβή 2.000 ευρώ προσφέρει επιχειρηματίας στα Χανιά σε όποιον δώσει στοιχεία για τον ασυνείδητο που πυροβόλησε και σκότωσε την έγκυο σκυλίτσα.

Όπως έκανε γνωστό η Περιβαλλοντική Φιλοζωική Δράση στη σελίδα της στο Facebook, επιχειρηματίας, επικοινώνησε με την ΠΦΔ, και ανέφερε οτι προσφέρει το χρηματικό ποσό, "επικηρύσσοντας" τον δράστη.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Αρτέμης Κουτσαυτάκης:

"Σήμερα το πρωί, η αδέσποτη αυτή σκυλίτσα που ήταν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, βρέθηκε πυροβολημένη στο Πατελάρι του Δήμου Πλατανιά. Κάποιοι άνθρωποι από εκεί που φρόντιζαν αυτό το άτυχο ζώο, ειδοποίησαν το Δήμο Πλατανιά, ενώ ενημερώθηκε και η πρόεδρος του Σωματείου μας Μαρια Μαυροματακη η οποία παρέλαβε το βαριά τραυματισμένο και με πολλαπλά τραύματα σκυλί,(πιθανόν από εννιάβολα) το μετέφερε στο ιατρείο της Ελευθερίας Σαριδάκη και παρά τις όποιες προσπάθειες της γιατρού η σκυλίτσα πέθανε μαζί και τα κουταβάκια της.....Αυτός που τη σκότωσε να είναι σίγουρος ότι έλυσε το πρόβλημα με τα αδέσποτα....(ΝΤΡΟΠΗ). Κρίμα γιατί εκεί υπήρχαν άνθρωποι που το αγαπούσαν το σκυλί", κατέληξε ο κ. Κουτσαυτάκης


Πηγή: flashnews.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.