10/21/2018 08:35:00 μ.μ.
0
Στην Καλαμάτα “έσπασε” το αήττητο του Παναργειακού (0-2) που φωνάζει για τη διαιτησία του Κορίνθιου, Γιάννη Νεοφυτιάδη στο ντέρμπι του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Οι “λύκοι” μπροστά σε πολλούς φίλους τους που βρέθηκαν στο γήπεδο Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος”, ήταν καλύτεροι στο πρώτο 20λεπτο αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα. Μόλις στο 9΄ο Μπουντόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά  τον πρόλαβε ο Αλιατίδης. Στο 26′ ήρθε η ψυχρολουσία καθώς-κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Φουάσης με πλασέ νίκησε τον Φαρμάκη για να κάνει το 1-0 για τους Μεσσήνιους.

Στο 30′ η Καλαμάτα είχε και δοκάρι σε σουτ του Αντωνιάδη. Στο 49΄ η «Μαύρη Θύελλα» κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα της, αυτή την φορά με κεφαλιά του Πινδώνη.



Από εκεί και πέρα ειδικά ο διαιτητής βάλθηκε να γίνει ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Στο 61′ απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Παναγιώτου. Στο 63′ αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτυ στο Συρεγγέλα που ήταν έτοιμος να σκοράρει και ανατράπηκε: πέναλτυ και κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκαν και ξεσήκωσαν τους ανθρώπους του Παναργειακού. Λόγω διαμαρτυριών αποβλήθηκε και ο γενικός αρχηγός, Σταύρος Κρεμαστιώτης από τον πάγκο. Από εκεί και πέρα δεν ήξερε τί σφύριζε. Κάκιστος και ο βοηθός Μπουρτζοβίτης που θα μπορούσε να βοηθήσει το διαιτητή στη φάση του πέναλτι. κωτοί” στα αποδυτήρια στου Μεσσηνιακού…

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Φουάσης (82’ Ζελέκου), Πινδώνης, Γιόνδης (86’ Λαθύρης), Μίνγκας (90’ Χότζα), Μαστραντωνάκης (80’ Ζαχαρόπουλος).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Παναγιώτου, Μπούτας, Καλύβας, Μπριλάκης, Κυριακόπουλος, Τσιμικλής (46′ Ρέντιτς), Μαρίνης (66′ Γεωργιόπουλος), Συρεγγέλας (78′ Παπαδάκης), Μπουντόπουλος, Καδάς (82′ Κρολ).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.