10/22/2018 10:36:00 μ.μ.
0

Ελεύθερος χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι αφέθηκε, έπειτα από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 14χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, από κάνναβη μέχρι κοκαΐνη και MDMA, σε Αθήνα και Κόρινθο…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος βρισκόταν στο Γυμνάσιο των Αγίων Θεοδώρων όταν συνελήφθη από την Ασφάλεια Κορίνθου, ενώ φαίνεται στο κινητό του τηλέφωνο ότι είχε συχνή επικοινωνία με τον θείο του Ρ.Ρ. ο οποίος φέρεται να είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Μάλιστα, «δρώντας υπό τις οδηγίες του θείου του και αρχηγού της οργάνωσης, ζύγιζε και συσκεύαζε τις ναρκωτικές ουσίες και τις παρέδιδε σε χρήστες».

Μόνο η στενή ομάδα αυτή, έχει πραγματοποιήσει τους τελευταίους 5 μήνες (οπότε και παρακολουθούνταν από την αστυνομία) τουλάχιστον 320 συναλλαγές ναρκωτικών, ωστόσο η δράση της εγκληματικής οργάνωσης απλωνόταν και σε άλλα πρόσωπα.

Συνολικά κατηγορούνται μέχρι στιγμής 13 άτομα ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης (6 συνελήφθησαν, 6 αναζητούνται, 1 κρατούμενος), ωστόσο η αστυνομία μέσω τηλεφωνικών συνομιλιών έχει εντοπίσει 179 άτομα που σχετίζονται με την οργάνωση…

Πιθανότατα οι περισσότεροι είναι απλοί χρήστες ναρκωτικών και όχι μέλη της οργάνωσης, ωστόσο οι έρευνες της αστυνομίας θα στραφούν προς πάσα κατεύθυνση.

Πηγή: loutraki365.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.