10/08/2018 11:03:00 π.μ.
0


Θέμα συζήτησης στην Πάτρα και στους κόλπους των social media, έχει γίνει η εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία και δείχνει τι είχε καταπιεί ένας 37χρονος έγκλειστος στις φυλακές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες που αφορούσαν τη κατάποση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τον δράστη, κατά τη μεταγωγή του σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα, τον μετέφεραν σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικό έλεγχο και νοσηλεία.

Κατά την παραμονή του 37χρονου στο νοσοκομείο, ο δράστης απέβαλλε από τον οργανισμό του 120 συνολικά συσκευασίες με ναρκωτικά, που περιείχαν 227 γραμμάρια κάνναβης, 26,5 γραμμάρια ηρωίνης και 6,7 γραμμάρια κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο δράστης ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης, αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επανήλθε χθες (6-10-2018) στο σωφρονιστικό κατάστημα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 37χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα:


ΠΗΓΗ: newsit.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.