10/02/2018 11:01:00 π.μ.
0

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, 10.00 - 14.00 και 18.15 - 20.15 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, 09.00 - 15.15, στην αίθουσα του Βουλευτικού, στο Ναύπλιο, διοργανώνουν την 1η Διημερίδα ψυχοθεραπευτών Gestalt, με θέμα «Διάλογος στην οικογένεια, την σχέση, την κοινωνία, διάλογος παντού» με ομιλίες και εργαστήρια εκπαίδευσης και  «εμπειρίες διαλόγου».

Η πρωτοβουλία  αυτή αφορά εθελοντική δράση ομάδας  που αποτελείται από δώδεκα (12) ψυχοθεραπευτές  Gestalt  από διαφορετικές πόλεις της χώρας μας. Ο σκοπός  είναι η αλληλεπίδραση με τις κοινωνίες των επαρχιακών πόλεων προκειμένου να αίρονται οι δυσκολίες (στερεότυπα) των ανθρώπων που χρειάζονται να απευθυνθούν σε ειδικό είτε σε δομή ψυχικής υγείας. Είναι κοινότοπη διαπίστωση πια ότι οι τυφλές, άκαρπες και ψυχοφθόρες συγκρούσεις γονιών – εφήβων, δασκάλων-μαθητών, μελών του ζευγαριού, δια-προσωπικές είτε δια-συλλογικές, είναι μέρος της καθημερινότητας όλων μας. Λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικές ψυχοπιεστικές συνθήκες και τις συνέπειες που όλοι βιώνουμε, γίνεται αναγκαίο, περισσότερο από ποτέ, να μπορούμε να μάθουμε την αξία του διαλόγου, με τρόπο βιωματικό παρά θεωρητικό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.